en

9e14a2f5-fe6a-4ee4-ac15-f2e59f474c3c

Ontmoetingsnamiddag - zondag 10 december 2023

false

Online subscription form

Ontmoetingsnamiddag - zondag 10 december 2023

Vorig jaar betoverden we jullie tijdens onze jubileum-ontmoetingsnamiddag ter gelegenheid van Pasar Aartselaar 50 jaar. Dit jaar pikken we het traditionele programma terug op.

De deuren gaan open om 15:30 uur en we verwelkomen jullie graag met een aperitiefje. Met een diashow laten we jullie terugblikken op de voorbije activiteiten. Misschien wel het belangrijkste is de voorstelling van het jaarprogramma 2024.

Rond 17:30 uur schuiven we aan tafel voor een heerlijke maaltijd. Nieuw dit jaar is dat je na de lekkere tomatensoep kan kiezen uit kalfsmedaillon of zalm. Ook bij het dessert maak je een keuze uit ijs of gebak. Afsluiten doen we natuurlijk met een kop koffie of thee met ruim de tijd om bij te kletsen.

Op deze bijeenkomst is iedereen van harte welkom, dus breng gerust een buur, vriend of familielid mee.

Het aperitief en de maaltijd zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs, de dranken niet.

Inschrijven is verplicht, doe dit ten laatste op 30 november. Zorg dat je bij de inschrijving het juiste aantal van zowel de hoofdschotel als van het dessert besteld. Zijn er speciale zaken waar de keuken rekening moet mee houden vermeld dit dan bij de opmerkingen. Wacht daar dus niet mee tot de dag zelf want dan kunnen we niet garanderen dat het lukt. Location: PC Wolffaertshof Baron van Ertbornstraat 7 2630 Aartselaar

Organization: Pasar Aartselaar