en

67660332-4a36-464e-bac2-7f868ef68b6a

Herdenkingsweekend Beerse Den Hout

false

Online subscription form

Herdenkingsweekend Beerse Den Hout


In Beerse herdenken we elk jaar op de eerste zondag van oktober de bevrijding van de omgeving van Den Hout door Poolse en Engelse soldaten in september 1944.

Dit jaar, naar aanleiding van de 75ste verjaardag van de bevrijding, pakken we alles wat grootser aan en maken we er een echt herdenkingsweekend van, met op zaterdag een wandeling, frikadellen met krieken en een filmvoorstelling in openlucht en op zondag de eigenlijke herdenking met aansluitend een optreden van The Army Stars.

Om er zeker van te zijn dat er genoeg frikadellen zijn voor iedereen, vragen wij om vooraf in te schrijven (5€ voor volwassenen en 3€ voor kinderen tot 12 jaar). Diegenen die de frikadellen graag combineren met een wandeling (5, 10 of 15 km), kunnen ook ineens inschrijven voor de wandeling (2€ per persoon, consumptie inbegrepen).

De wandeling vertrekt tussen 9u en 13u. Frikadellen en krieken zijn verkrijgbaar van 11u tot 17u.

Ook zouden we willen vragen om te registreren indien je graag de openlucht filmvoorstelling bijwoont. Zo weten wij hoeveel volk we kunnen verwachten en kunnen we je verwittigen in geval van wijzigingen (bv. bij slecht weer).

De film begint omstreeks 19u.

Alvast bedankt!

Location: Feba, Absheide, Beerse

Organization: Bevrijdingscomité Beerse