en

3e7667b9-d6b2-45c7-9592-150d7e3ec5ac

Kidmie op zondag 27 september

false

Online subscription form

Kidmie op zondag 27 september

Hallo,

Je wenst de tentoonstelling te bezoeken op zondag 27 september e.k. Welkom!

Dit bezoek is gratis.

Maak hieronder je keuze van het tijdstip waarop je wil komen.

Omwille van corona zijn we verplicht om met reservaties te werken, en het aantal bezoekers te beperken tot max. 12 per kwartier. Mogen we je daarom met aandrang verzoeken om het gekozen tijdslot te respecteren en op tijd te komen? Eens binnen kan je natuurlijk de nodige tijd nemen om de tentoonstelling te bezoeken en de filmvoorstelling bij te wonen. Binnen vragen we om je aan de volgende regels te houden:

  • je handen ontsmetten bij het binnenkomen;
  • gedurende de ganse duur van je bezoek een mondmasker dragen;
  • de aangegeven looprichting volgen;
  • de social distancing respecteren.

Om contactopvolging mogelijk te maken, vragen we ook je telefoonnummer en houden we je gegevens tot een maand na de tentoonstelling bij. Om dezelfde reden moet iedereen individueel reserveren.

Tegelijk met de tentoonstelling wordt ook een boek uitgegeven, dat ook dienst doet als catalogus. Als je wil kan je het via dit formulier bestellen. Je exemplaren zullen dan klaarliggen aan de ingang, waar je ook kan betalen.

Opgelet: een bezoek reserveren en een boek bestellen staan los van elkaar! Een bezoek moet 1 per 1 gereserveerd worden, boeken kunnen met meerdere tegelijk besteld worden. Maar het is niet omdat je 2 boeken bestelt dat je ook 2 plaatsen voor de tentoonstelling reserveert!

Nadat je de reservatie hebt afgerond zal je een mail krijgen, met daarin een link. Klik op deze link om je reservatie definitief te bevestigen (wacht hiermee niet te lang, want anderen kunnen je tijdslot innemen, zolang je niet hebt bevestigd, en sommige tijdslots lopen zeer rap vol). Tenslotte krijg je van ons nog een confirmatiemail waarin nog eens alle gegevens vermeld staan. Breng die confirmatie mee, dat vereenvoudigt het opzoekingswerk.

We wensen je veel plezier met je bezoek!

Location: Oude Velba-fabriek, Dorp 31 Schellebelle

Organization: Davidsfonds Schellebelle