en

dd24687c-89cb-49f7-a15f-99faf4d6f592

Sneukelroute 2024 KNA Veldegem

false

Online subscription form

Sneukelroute 2024 KNA Veldegem

Op zaterdagnamiddag 21 september 2024 organiseert Kunst Na Arbeid Veldegem opnieuw een heerlijke sneukel-fietsroute langs landelijke wegen. De fietstocht van ongeveer 30km belooft een geweldige ervaring te worden voor alle fiets- en levensgenieters uit de regio. Onderweg zullen er maar liefst 5 sneukelstops zijn, waar je kunt genieten van een hapje en een moment van rust en ontspanning. 

Wat is er nu beter dan genieten van een prachtige fietstocht door het fraaie landschap in de omgeving van Veldegem, terwijl je onderweg de kans krijgt om allerlei heerlijke hapjes te proeven? Tijdens deze sneukelroute van KNA Veldegem staat gezelligheid, samen zijn en genieten centraal. Of je nu alleen komt, met vrienden of met het hele gezin, het belooft een fantastische dag te worden!

Om ervoor te zorgen dat de sneukelroute vlot verloopt en dat iedereen voldoende tijd heeft om van de stops te genieten, is vooraf inschrijven noodzakelijk. Er zijn twee verschillende timeslots beschikbaar: van 12u tot 13u en van 13u tot 14u. Op die manier kan iedereen op zijn eigen tempo de route afleggen en optimaal genieten van de sneukelstops. Deelname aan deze fietstocht bedraagt slechts €15 per persoon. Dit omvat niet alleen de heerlijke sneukelingen onderweg, maar ook de gezelligheid en ervaring. Inschrijven kan tot en met maandag 16 september, tenzij eerder volzet.

KNA Veldegem zorgt ervoor dat de fietsroute perfect is uitgestippeld, zodat je langs de mooiste landelijke wegen fiets. Ook de sneukelstops worden zorgvuldig uitgekozen voor een perfect rustmomentje. 


Hopelijk tot dan!

Location: Turnzaal 'De Steen'

Organization: KH Kunst na Arbeid Veldegem