en

dbb35e14-f5db-4f1c-8b48-6a53aa888533

Mosselenhoek Kermis 2020

false

Online subscription form

Mosselenhoek Kermis 2020

MOsseLENHOEK KERMIS anno 2020 

 

2020 is voor onze fanfare tot nog toe geen gemakkelijk jaar geweest, zo vielen er heel wat van onze inkomsten uit evenementen weg. We zullen 2020 dan ook niet snel vergeten. We bekijken het echter positief en geven een nieuwe draai aan een aantal van onze activiteiten. Zo bieden we jullie dit jaar onze heerlijke mosselen aan in een take-away formule (warm bereid op het moment van afhaal).

Een kort woordje uitleg. 

Je selecteert in eerste instantie een afhaalmoment, deze hebben we telkens per uur ingedeeld. Per tijdslot kunnen we 20 bestellingen aanvaarden, dit om alles goed verwerkt te krijgen. Nadat de inschrijvingen zijn afgelopen, krijg je van ons via mail een exact afhaaltijdstip toegewezen. Dit gebeurt via alle geldende afspraken welke er dan zullen zijn. Afstand houden en mondmasker dragen zijn maatregelen waar we op zullen toezien. Neem voor het afhalen van je bestelling ook zeker een curverbox of iets dergelijks mee. Wij voorzien potjes om de warm bereide maaltijden in te doen. 

Het aantal personen staat vast op 1 persoon, hier dien je niet naar te kijken. Maak je keuze tussen onze verschillende take-away gerechten. We bereiden deze net zoals de vorige jaren met de nodige liefde en vol van smaak (dit jaar enkel met brood geserveerd weliswaar). Het aantal gerechten dat je bestelt maakt niet uit. Ook de vers huisbereide mossel- en ajuinsaus worden dit jaar aangeboden. Nieuw dit jaar zijn de verse oesters (ongeopend), ideaal als voorgerecht. Onze rijstpap en chocomousse zijn huisbereid.

Naar aanloop van ons 160-jarig bestaan in 2021, stellen wij jullie ook graag ons eigen feestbier "BEER van Balder" voor. Een vol blond bier met nagisting op de fles vol gerstemout en hop. Een échte lekkernij voor bij de mosseltjes.

Smakelijk.


Inschrijven kan tot 28 september 2020


Het bestuur en de muzikanten van KF Ste Cecilia Berlaar. 

In 2021 vieren we feest, dan bestaan we 160 jaar >> 1861 - 2021 <<


Location: Zaal Polido, Misstraat Berlaar

Organization: KF Ste cecilia Berlaar, vzw