en

b80f812c-bc6f-4b64-9037-2397c4c8167c

KIT spaghetti & wijn take-away!

false

Online subscription form

KIT spaghetti & wijn take-away!

November zou november niet zijn zonder onze jaarlijkse Pasta-avond. Dit jaar organiseren we die pasta-avond gewoon… vanuit jullie eigen stek

Laat je verbluffen door onze rijkelijke spaghettisaus (zowel vegetarische als gewone saus)

7 EUR voor een halve kilo saus, 12 EUR voor een kilo saus. 

Verwacht je aan een bom van smaken, met een groenterijke saus die met liefde wordt bereid door een top chef. En zoals het een ware spaghettiavond betaamt, voorzien we bijpassende wijnen

Onze sommelier biedt vier excellente wijnen aan, nauwkeurig geselecteerd voor bij de pastasaus.  Een kleurrijke beschrijving van de wijnen vind je onderaan*. Prijzen voor de rode wijn en de cava komen op 11 EUR per fles, of 64 EUR voor een karton van zes flessen. De witte wijn verkopen we aan 9 EUR, met 52 EUR voor een karton van zes flessen. 

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 14 novemberVergeet niet je bestelling te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail.  Doe je dat niet, dan krijgen wij de bestelling niet door.

Via dit formulier geef je aan in welk tijdsblok je de bestelling komt afhalen.  Betalen doe je bij afhaling, dat kan met de bankkaart of cash.

Bereid je alvast voor op een culinair genot, maar dan van bij jouw thuis

Alvast bedankt!

KIT vzw

* Onze aangepaste wijnen bestaan uit

CAVA

  • " Brut Nature" - Dit is een bijzondere en elegante cava. De langzame gisting die hij doormaakt, zorgt voor een fijne en aanhoudende pareling. In de mond zorgen stuivende aroma’s van groene appel en citrus voor een strak mondgevoel, terwijl de afdronk eerder rijp en complex is. Dit topproduct is ideaal als aperitief voor nu of voor tijdens de feestdagen.

WIJNEN VAN HET DOMAINE PREIGNES LE VIEUX:  

Moeten we jullie dit huis nog voorstellen?  Al jaren zijn de wijnen van Aurélie en Robert Vic, 5e generatie wijnbouwers, onze huiswijnen en hebben die ons al vele mooie momenten bezorgd.

  • Wit - "Chardonnay" IGP Pays d'Oc, Frankijk 2020: Goudgeel met lichte aroma's van boter en hazelnoot.  Vrij krachtig en mooi rond met een zachte afdronk.
  • Rosé - "Syrah Prestige" IGP Pays d'Oc, Frankijk 2020: Zomerse rosé met mooie kleur en aroma's van rode vruchten en wat kruidigheid in de neus.  Lekker sappige afdronk die je doet verlangen naar een tweede glaasje.
  • Rood - "Syrah Prestige" IGP Pays d'Oc, Frankijk 2020:: Kruidige volle wijn met een schitterende dieprode kleur, fijne en zijdezachte tannines, een heerlijk bouquet met aroma's van zwarte peper, viooltjes, braambessen met een vleugje laurier en een lange finale.


Location: Fenix Ieper

Organization: Koninklijke Ieperse Turnkring vzw