en

aa8e5a43-bcf8-4cba-9ce5-939c75ab2533

Palfit@Home 2022

false

Online subscription form

Palfit@Home 2022

Palfit@Home Afhaalconcept

Thuis genieten van lekkere maaltijden. 


Alles is gewoonweg heel lekker, enkel even opwarmen en keuze genoeg voor iedereen!

De afhaaldag zal doorgaan op zondag 20 november 2022 tussen 09u30 en 12u00. De maaltijden kunnen opgehaald worden aan de turnhal 't SAC in Beringen-Mijn (Hospitaalstraat, achter het politiebureau ).

De keuzes voor de afhaalmaaltijden kunt u terug vinden in ons afhaalmenu:

Afhaalmenu- klik hier

Uit duurzaamheids- en praktische overwegingen kan je je bestellingen enkel doorgeven via ons online formulier (en de betaling voldoen via overschrijving).


Nadat u uw bestelling online ingegeven heeft, krijgt u een email van Eventalix met de vraag om uw bestelling te bevestigen (kijk ook junk of spam folder na).  Deze bevestigingsemail bevat een inschrijvingsnummer.  Gelieve dit nummer te vermelden in uw betalingsmededeling zodat wij uw bestelling aan de betaling kunnen linken.


Wens je geen afhaalmaaltijd te bestellen, maar wil je toch graag onze club steunen? Dan kan je je steun ook betuigen door 5 euro te storten na invulling van het formulier.


De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal.

 De online bestellingen dienen vóór vrijdag 11 november ingevuld en betaald te worden. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling, u ontvangt een bevestigingsmail na verwerking van de betaling.  


Wij hopen dat jullie zullen genieten van deze maaltijden en er een echt familiemoment van maken! 

Het bestuur

Location: Sporthal 't SAC Beringen

Organization: Palfit Paal vzw