en

9b2df56a-5c67-467d-a559-00f57dfffcbf

Palfit@Home 2021

false

Online subscription form

Palfit@Home 2021

Palfit@Home Afhaalconcept

Wegens het succes van de afhaaldag vorig seizoen, herhaalt Palfit Paal ook dit jaar hetzelfde concept. Geen traditionele eetdag dus, maar wel thuis genieten van lekkere maaltijden. 
Alles is gewoonweg heel lekker, enkel even opwarmen en keuze genoeg voor iedereen!
De afhaaldag zal doorgaan op zondag 21 november 2021. De maaltijden kunnen opgehaald worden aan de turnhal 't SAC in Beringen-Mijn (Hospitaalstraat, achter het politiebureau ).
De keuzes voor de afhaalmaaltijden kunt u terug vinden in ons afhaalmenu:

Afhaalmenu- klik hier

Daarnaast heeft u ook nog de keuze om bijpassende wijnen (van wijnhuis Rare Vineyards, Frankrijk) te bestellen, zorgvuldig geselecteerd door Dranken Gijbels.
Uit duurzaamheids- en praktische overwegingen kan je je bestellingen enkel doorgeven via ons online formulier (en de betaling voldoen via overschrijving).

In dit formulier dien je tevens het tijdslot aan te geven voor de ophaling van de maaltijden zodat wij kunnen zorgen voor een vlotte organisatie. 


Nadat u uw bestelling online ingegeven heeft, krijgt u een email van Eventalix met de vraag om uw bestelling te bevestigen (kijk ook junk of spam folder na).  Deze bevestigingsemail bevat een inschrijvingsnummer.  Gelieve dit nummer te vermelden in uw betalingsmededeling zodat wij uw bestelling aan de betaling kunnen linken.


Er zijn 4 afhaalmomenten:

  • tussen 10u00 en 12u00
  • tussen 12u00 en 14u00
  • tussen 14u00 en 16u00
  • tussen 16u00 en 18u00

Wens je geen afhaalmaaltijd te bestellen, maar wil je toch graag onze club steunen? Dan kan je je steun ook betuigen door 5 euro te storten na invulling van het formulier.
De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal. 
De online bestellingen dienen vóór vrijdag 12 november ingevuld en betaald te worden. Gelieve te noteren dat een bestelling pas definitief is na ontvangst van de betaling. U ontvangt een bevestigingsmail na verwerking van de betaling.  
Wij hopen dat jullie zullen genieten van deze maaltijden en er een echt familiemoment van maken! 

Het bestuur

 

Location: Sporthal 't SAC Beringen

Organization: Palfit Paal vzw