en

82ce7204-22a7-442d-92b3-20fe4a92827b

Kousenverkoop

false

Online subscription form

Kousenverkoop

De givers van Scouts Vlierbeek presenteren: duurzame kousen voor jong en oud!

 

1 juli 2021 hopen 80 gidsen, verkenners en leiding te vertrekken op buitenlandskamp richting (hopelijk) Kroatië. Omwille van corona ligt de bestemming zelf nog niet vast, maar vertrekken zullen we zeker! Om dit geweldige kamp te sponsoren organiseren wij met de givers een kousenverkoop, want zeg nu eerlijk; het scoutsuniform miste toch nog een goed en stevig paar katoenen kousen rond de voeten.
Om deze leegte op te vullen en je uniform bijgevolg compleet te maken, bieden wij 2 verschillende paren kousen aan. Deze zijn telkens beschikbaar in 3 verschillende maten: 

  1. Scoutte Groen, voor de enthousiaste scouts
  1. Sporty Wit, voor al het sportieve werk

Wij garanderen kwaliteit en duurzaamheid van onze scouts-kousen voor de prijs. Zo bestaan de kousen voor 80% uit katoen, zijn ze volgens strikte normen met respect voor mens en planeet binnen de EU geproduceerd en geleverd. En zijn ze voorzien van een eco-friendly verpakking uit gerecycleerd karton.

Voor alle info kan je terecht op de website van onze leverancier.Via volgend Eventalix formulier kan je jouw paar scouts-sokken bestellen. Afhalen is mogelijk voor en na elke scoutsvergadering. Betalingen liefst via overschrijving (zorg dan dat je zeker jouw bevestiging van de overschrijving kan tonen bij het afhalen), maar cash is ook een optie.

 

Groene kousenWitte kousen

Location:

Organization: Givers Scouts Vlierbeek