en

5fa57ea5-2851-4cec-83bd-a9ac20d92dd2

Palfit@Home 2023

false

Online subscription form

Palfit@Home 2023

Palfit@Home Afhaalconcept

Thuis genieten van lekkere maaltijden. 

In het menu kan u heerlijke pizza’s en pasta’s terug vinden. De pizza’s zijn voorgebakken, je hoeft ze nog slechts enkele minuutjes af te bakken thuis. De pasta is verpakt in een bakje zodat je hem eenvoudig kunt opwarmen. Overheerlijk en super gemakkelijk! De pasta’s en pizza’s zijn een 3-tal dagen houdbaar in de koelkast en kunnen ook ingevroren worden.

Uit duurzaamheids- en praktische overwegingen kan je je bestellingen enkel doorgeven via ons online formulier (en de betaling voldoen via overschrijving).


Nadat u uw bestelling online ingegeven heeft, krijgt u een email van Eventalix met de vraag om uw bestelling te bevestigen (kijk ook junk of spam folder na).  Deze bevestigingsemail bevat een inschrijvingsnummer.  Gelieve dit nummer te vermelden in uw betalingsmededeling zodat wij uw bestelling aan de betaling kunnen linken.


Wens je geen afhaalmaaltijd te bestellen, maar wil je toch graag onze club steunen? Dit kan door een steunkaart te selecteren en het bijhorende bedrag over te schrijven.

De opbrengst van dit evenement wordt integraal gebruikt voor de clubwerking, opleiding van de trainers en de aankoop van turnmateriaal.

De online bestellingen dienen vóór vrijdag 17 november 2023 ingevuld en betaald te worden. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling, u ontvangt een bevestigingsmail na verwerking van de betaling (dit kan enkele dagen duren).  

Wij hopen dat jullie zullen genieten van deze maaltijden en er een gezellig moment van maken! 

Het bestuur

Location: Sporthal 't SAC Beringen

Organization: Palfit Paal vzw