en

0f570f6e-39c7-45bc-bce2-7944d350a5aa

Chocoladeverkoop Valentino

false

Online subscription form

Chocoladeverkoop Valentino

Beste ouders, 

De ouderraad verkoopt zakjes chocolade van Valentino ten voordele van Turkije en Syrië. Op 6 februari werden deze landen getroffen door enorme aardbevingen die het leven kostten aan meer dan 30.000 mensen en duizenden huizen verwoestten. De omvang van de ramp is niet te overzien. Daarom heeft de ouderraad beslist de volledige opbrengst te schenken aan UNICEF zodat zij levensreddende hulp kunnen bieden aan de kinderen en hun familie. 

Er is keuze tussen praliné paaseitjes en chocolade zeevruchten. De chocolade wordt handgemaakt in het chocolade-atelier van Valentino. Elk zakje bevat 162,50 gram, wat neerkomt op 13 paaseitjes of zeevruchten per zakje. Wij verkopen deze lekker gevulde zakjes aan 5,00 €/zakje. 

Zin gekregen in deze overheerlijke chocolade? 

Vul online het bestelformulier in of geef het invulstrookje met jouw kapoen(en) mee naar school en dit graag vóór 08 maart 2023. Er kan cash betaald worden door het gepaste geldbedrag onder gesloten omslag mee te geven aan jouw kind(eren) of via overschrijving op het rekeningnummer van de Ouderraad Sint Antonius (BE67 7340 2295 8087) vóór 08 maart. Gelieve in de mededeling bestelnummer, naam en klas van jouw kapoen te noteren. Het bestelnummer is enkel nodig bij bestellingen via Eventalix. Wij zouden jullie willen vragen om op het invulstrookje of bestelformulier (bij vraag/suggestie) aan te geven of er cash of via overschrijving zal betaald worden. 

Opgelet! Indien u niet tijdig betaalt, zal de bestelling automatisch geannuleerd worden. 

De zakjes worden voor de paasvakantie op donderdag 30 maart 2023 meegegeven met je kind(eren). 

Wij danken jullie alvast voor jullie bestelling en... smakelijk! 


De Ouderraad 

Location: Liedekerke

Organization: Ouderraad Sint-Antonius Liedekerke