en

ea8143df-b3a3-4f10-a52e-0598fcb5e150

Pizza, Pasta en ... Vol-au-vent!

false

Online subscription form

Pizza, Pasta en ... Vol-au-vent!

Bestel hier de lekkerste pizza of pasta. Of Vol-au-vent die lekkerder is dan die van je oma!

Omdat het niet mogelijk is om met de ouderraad activiteiten te organiseren omwille van Covid-19, organiseert de ouderraad dit jaar een Pizza, Pasta en .. Vol-au-vent!-slag.
Geef je bestelling hier door, en we zorgen ervoor dat alles gereed is voor afhaal op zaterdag 20 maart (uur van afhaalmoment wordt toegestuurd). Indien je binnen een straal van 10 km van de school woont, kan je kiezen voor een gratis corona-veilige levering, vanaf 11u. Duidt dit aan als een item op je bestelling. Doe je een bestelling voor meer dan € 60, dan krijg je een gratis fles wijn erbij!

Geef bij de vragen/suggesties ook aan in welke klas je (klein)zoon of dochter, vriend(innet)je, neef/nicht, (half)broer of -zus, ... zit, zo maakt hij/zij, samen met de rest van de klas, kans op een extra verrassing.

Vul in welke pizza's of pasta's of sausen je wil, en maak het totaalbedrag over naar Ouderraad De Wilg. Om betalingen veilig te laten verlopen (geen cash door Corona), is het enkel mogelijk om een overschrijving uit te voeren. Je bestelling is dan ook pas definitief wanneer het geld ten laatste op dinsdag 16 maart 2021 (12h00) gestort is!

Alvast bedankt en veel smulgenot!
Ouderraad De Wilg

Menu:

Pizza's (al onze Pizza's zijn 30cm):

Margherita : tomatensaus, mozarella, kruiden
Bolognese : bolognesesaus, mozarella, kruiden
Verdura : tomtensaus, gegrilde groenten, ui,  mozarella, olijven, kruiden
4-Formaggi : tomatensaus, mozarella, emmenthal, gouda, gorgonzola, kruiden
Hawaii : tomatensaus, mozarella, ham, kruiden
4- Stagioni : tomatensaus, mozarella, ham, salami, artisjok, olijven, kruiden
Chef : tomatensaus, mozarella, gebraden kippenschijfjes, paprika, kruiden

Pasta's :
Lasagne Supreme ham : bolognese saus, ham
Lasagne Verdura : met gegrilde groenten
Spaghetti Bolognese Halal : bolognesesaus met 100% rundsvlees
Tagliatelli Primavera Scampi : met gegrilde groenten, scampi 6 stuk

Al de producten worden op ambachtelijke wijze bereid, met de beste ingrediënten.  Ze zijn handmatig en rijkelijk gegarneerd, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, huisgemaakte sauzen en deegwaren. Het traiteurbedrijf dat instaat voor het maken van al dit lekkers is BRC-A gecertificeerd.  Tevens voldoen ze aan alle Corana-gerelateerde voorwaardes om voeding op een veilige manier te bereiden en te verpakken. Onze pizzas zijn individueel verpakt in krimpfolie.  De pastagerechten kunnen met de verpakking in zowel in een microgolf oven als in een traditionele oven klaargemaakt worden.(max 200° geen grill)

Alle producten worden steeds vers afgeleverd. Indien gewenst kunnen ze dus nog worden ingevroren. Porties zijn eenvoudig op te warmen in een klassieke oven of microgolf. Houdbaarheid: bij temperatuur 0-4°c: 10 dagen voor pastagerechten en 4 dagen voor pizza’s.

Location: De Wilg, Schoonbeek

Organization: Ouderraad De Wilg